Valmennukset.

Valmennus lähtee liikkeelle kahdesta peruskysymyksestä: mikä on pielessä, ja mitä toivoisit siihen tilalle. Kun toive on muotoiltu, kaivetaan työkalupakista sen toteuttamiseksi keinot. Oheisten konseptien lisäksi teen räätälöityjä kokonaisuuksia.

Ota yhteyttä niin sovitaan aika briiffipuhelulle. Puhelu ei sido sinua mihinkään – tarkoituksena on selvittää millaisesta sisällöstä porukallesi olisi eniten iloa ja hyötyä.

Superduuni ™ - valmennus

Mitä jos maanantai olisi viikon paras päivä? Annan ja Baronan yhteistyössä toteuttaman Superduuni-valmennuksen kaikille avoin ja maksuton muutosryhmä Facebookissa pohtii tätä kysymystä isolla porukalla. 

Sivuilla käsitellään ja käännellään työelämää, urajuttuja ja itsen kehittämistä leveällä pensselillä. 

Jos mietit vielä mikä sinusta tulee isona, tule mukaan. Superduuni-valmennukseen voit ilmoittautua tästä.

Antisäätäjä™ – fiksun ajankäyttäjän valmennus

Valtaosa suomalaisista työntekijöistä kokee olevansa kiireisiä ja stressaantuneita. Silti vain murto-osa suunnittelee järjestelmällisesti ajankäyttöään. Moni ajatustyöläinen on pulassa heikkojen työtaitojen vuoksi: vaikka tekemistä on koko ajan, aikaansaamisen tuntu on usein heikko, koska aikaa kuluu vääriin asioihin.

Antisäätäjä -valmennuksen avulla työn tehokkuus nousee, koska osallistuja oppii priorisoimaan ajankäyttöään. Valmennus ei opeta, miten to do-listat tyhjennetään, vaan miten ne tyhjennetään tärkeimmistä asioista.

Suorat sanat – ilmapiirivalmennus

Millaista duunissa olisi, jos muihin voisi luottaa, eikä heidän reaktioitaan tarvitsisi pelätä?

Suorat Sanat-valmennus antaa kaikille yhteisön jäsenille käytännön työkalut ilmapiirin raikastamiseen & murjotuksen purkamiseen ja ehkäisyyn.

5Behaviors of a Cohesive Team – korjaa tiimin toimintahäiriöt

5B on valmennusohjelma, jonka tavoitteena on tiimin suorituskyvyn parantaminen luottamuksen ja turvallisen konfliktoinnin avulla.

Ohjelma tukee psykologista turvallisuutta, avointa kommunikaatiota ja joukkuehenkeä. Ja mitä hyötyä tästä on? Se näkyy viivan alla.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä niin sovitaan aika briiffipuhelulle ja pohditaan, miten voisin palvella. Puhelu ei sido sinua mihinkään – tarkoituksena on selvittää mistä porukallesi olisi eniten iloa & hyötyä.