Kirjat.

Olen kirjoittanut useita selfhelp -oppaita, joista uusin, Tässäkö tämä nyt oli, ilmestyy 2021 Johnny Knigan kustantamana. Kirjoissani käsitellään arjen hallintaa, ajankäyttöä ja vuorovaikutusta hankalissa tilanteissa.

Kirja löytyy äänikirjana myös täältä:

  • Bookbeat
  • Elisa äänikirjat
  • Nextory

Antisäätäjä

Mitä jos et olisikaan vähän väsynyt? Jos jatkuva kiire laantuisi, mikä elämässäsi olisi toisin?

Valtaosa suomalaisista työntekijöistä kokee itsensä kiireisiksi ja stressaantuneiksi. Silti vain murto-osa suunnittelee ajankäyttöään. Antisäätäjä käsittelee ajanhallintaa käytännönläheisestä, lukijan arkeen pureutuvasta näkökulmasta.

Rennolla otteella kirjoitetun oppaan peruskivi ovat lukijan henkilökohtaiset arvot. Niihin sidottu ajankäyttö ei tee elämästä välttämättä helpompaa – mutta varmasti tyydyttävämpää.

Kirja löytyy kirjastoista, tai voit kuunnella sitä maksutta 14 päivän ajan täällä. (koskee niitä lukijoita, jotka eivät vielä ole rekisteröityneitä Storytelin jäseniä).

Kirja löytyy äänikirjana myös täältä: 

  • Bookbeat
  • Elisa äänikirjat
  • Nextory

Suorat sanat

Onko mielessäsi käymätön keskustelu? Pitäisi uskaltaa olla eri mieltä ja sanoa suorat sanat? Ehkä pitäisi antaa kriittistä palautetta tai vielä pahempaa – vastaanottaa sitä? Käydä kehityskeskustelu, selvitä erimielisyyksistä, selvittää mikä toista vaivaa?

Suorat sanat opastaa miten ilma kotona ja työpaikoilla raikastuu, kun vaikeista asioista ei enää vaieta. Kirjan ohjeet vievät kädestä pitäen kohti hankalia puheenaiheita ja niistä selviämistä.

Kirjan voit tilata täältä tai voit kuunnella sitä maksutta 14 päivän ajan täällä (koskee niitä lukijoita, jotka eivät vielä ole rekisteröityneitä Storytelin jäseniä).

Superarkea (2015)

Haluaisitko kalenteriin lisää tilaa asioille, joita rakastat? Mitä jos et olisikaan vähän väsynyt? Miten tehdä haaveista tavoitteita? Kaikki on periaatteessa ihan hyvin, mutta silti jotain puuttuu? Jos etsit vastauksia näihin kysymyksiin, tämä on kirja sinulle. Käytännön tehtävät ja ajatusharjoitukset auttavat lukijaa tekemään elämässään pieniä muutoksia, joiden seurauksena arki muuttuu selviytymistaistelusta oman näköiseksi elämäksi.

Työ x perhe = Superarkea²

Näin yhdistät työn ja perheen

Onko mahdollista saada kaikki? Millaiset ajanhallintakeinot auttavat perheitä selviämään arjesta? Mikä on ”lapsen paras”? Kirjassa pureudutaan persoonallisella ja räväkällä tyylillään ikuisuuskysymykseen, miten yhdistää perhe ja työ. Kahden teini-ikäisen äiti ja kaksikymmentä vuotta yksityisyrittäjänä toiminut Perho kertoo omista selviy­tymis­keinoistaan ja havainnoistaan. Lisäksi hän on haastatellut tunnettuja suomalaisvanhempia, jotka valottavat omia ratkaisujaan.

Pientä säätöä (2015)

Raitistuuko viinamäen mies, kun 9-vuotias Anna alkaa käännyttää naapuriaan Jeesuksen ja arabiankielisen Raamatun avulla? Entä kannattaako ostaa belgialaiselta rikollisliigalta käytetty auto? Kirjassa Anna avaa kasvutarinaansa piinallisen henkilökohtaisten anekdoottien kautta, jotka heittelevät lukijaa huutonaurun, vaivaantuneen epäuskon ja riemukkaiden oivallusten välissä. Rakastettavien tarinoiden sanoma on, että on ok epäonnistua – kunhan nousee nopeasti ja jatkaa pystypäin kohti uusia katastrofeja.

Anna palaa (2012)

Riittämättömyys riivaa ruuhkavuosiaan eläviä naisia, jotka hölkkäävät puolijuoksua päiväkodin ja työpaikan välillä. Entä jos myyttejä turvarievun tapaan hellivä yliminä hetkeksi vaikenisi, ja olisitkin hetken vapaa tekemään mitä haluat? Perho purkaa kirjassaan naisten paineistusta – omaa tai muiden aiheuttamaa – hauskasti ja provosoiden. Hän väittää muun muassa, että avioeroja otetaan aivan liian vähän, liikunta on tylsää ja että seksiä kannattaa harrastaa vaikkei huvittaisikaan.Kirja käy läpi ruuhkavuosien haasteita vanhemmuudesta väsymyksen voittamiseen ja antaa ehdotuksia arjen haasteiden ratkomiseen. Lisäksi tunnetut naiset kertovat Perhon haastatteluissa, miten he ovat purkaneet ruuhkaa omassa elämässään.

Tilaa uutiskirje

Tilaa tästä uutiskirjeeni sekä maksuton Antisäätäjä -kortti, jonka avulla voit tarkastella omaa ajankäyttöäsi.