TILAA UUTISKIRJE

Olipa kerran  talo. 

...jonne sinäkin olet tervetullut.

Hankimme vuonna 2020 satavuotiaan, remontoitavan hirsitalon, jonka tarinan voit kuunnella täältä. Järjestän Talolla kursseja ja retriittejä, mutta voit vuokrata Talon myös omaan tai yrityksesi käyttöön.

Ota yhteyttä [email protected] ja kerro, millaisen päivän tai viikonlopun haluaisit järjestää. 

Talo sijaitsee 150 km päässä Helsingistä, 60 km Turusta ja 70 km Tampereelta. Talon tupakeittiöön mahtuu ruokailemaan 15 ihmistä.

Parhaiten Talon tunnelmaan pääset seuraamalla IG-tiliä. Nähdään talolla pian!

Hyvää melkein jo joulua, 

ja tervetuloa mukaan Vaivu kranssiin! -joulukranssikurssille. Kurssilla opetellaan sitomaan joulukranssi sekä puolikaaren mukainen kuivakukkakranssi. Siinä sivussa poristaan ja syödään hyvin. 

Ah, toivon itsekkäistä syistä että tämä myisi nopeasti täyteen, sillä voin nyt jo tuntea havujen, glögihuurun ja kynttilöiden tuoksun leviävän koko taloon… Ota kamuset mukaan ja tulkaa vaipumaan transsiin!

Mitä kurssilla tapahtuu? 
Klo 13.00 Keittolounas & talokierros
Klo 14.00-17.00 Kranssipaja

Hinta 95 e, sisältää kranssitarvikkeet & ruokailut. Mahdollisuus ostaa Olipa kerran keittiössä-kirjaa hintaan 25 e (Ovh 32 e). 

Jos haluat majoittua lähellä taloa, varaa huone täältä koodilla ANNAPERHO, niin saat hinnasta pienen alennuksen. 

Osallistun kranssikurssille!

Olipa kerran talo

- näin menetin kaikki rahani ja järkevän ihmisen maineen

Hauska omaelämäkerrallinen remonttikirja hirsitalosta, juurista ja periksiantamattomuudesta.

Eihän tässä mitään järkeä ole, mutta missä ylipäätään on? Mehän kuollaan kaikki.



Anna Perho ostaa hirsitalon lapsuutensa kotikylästä ja alkaa remontoida sitä. Harmillisesti pilvilinnat kaatuvat melko nopeasti, kun selviää että talo on purkukunnossa, urakoitsija oli huijari ja muutenkin ihan kaikki menee päin helvettiä. Kirjassa Perho katselee taaksepäin elettyä elämäänsä, matkaa maalaistytöstä kaupungin valoihin, elämää äänekkäässä ja omalaatuisessa perheessä sekä maailman ja maaseudun muuttumista 70-luvulta tähän päivään. Nostalgisilta kotiinpalun elementeiltä ja keski-ikäisyyden pohdinnalta ei vältytä.

KUUNTELE ILMAISEKSI STORYTELISSÄ

Olipa kerran keittiössä -keittokirja

Kirja sisältää minun ja äitini reseptejä ja tarinoita sieltä, missä ruoka kasvaa. Olipa kerran talo sijaitsee kirjaimellisesti keskellä peltoa, ja äitini - itseoppineen mestarikokin ja maatilan emännän- reseptit myös perustuivat pitkälti siihen, mitä luonto kunakin sesonkina suostui antamaan. Itse tuon kirjaan moderneja makuja ja rakkaimpia reseptejäni.

TÄÄLTÄ LÖYDÄT KIRJAN!

Vanhat talot  eivät kuulu ihmisille,   vaan ihmiset kuuluvat niille.

Kaupalliseen yhteistyöhön Talon tai 
Annan kanssa?

Talon ja Annan sosiaaliset mediat tarjoavat täydellisen kanavan markkinointiyhteistöille. Talon yhteistyökumppaneita ovat mm. Heirol, Vaasan Oy, Domus Classica ja Kyrö Distillery. Talotilin intohimoiset seuraajat (suurin kohderyhmä 35-55+ naiset) ovat kiinnostuneita sisustuksesta, remppaamisesta ruuanlaitosta ja yleisestä hyggeilystä. Ota yhteyttä ja mietitään miten teidän tarinaanne voisi kertoa ja jakaa tälle kohderyhmälle.

Pandemian aikana kehitimme verkkokauppaamme parannetun tapettien mallipalapalvelun. Anna kertoi seuraajilleen uudistuksista ja asiakashyödyistä positiivisesti ja rennosti. Yhteistyö on sujunut saumattomasti. Sanoisin että tämä on ollut  helppo, hyvä ja toimiva,   eli aika harvinainen kombo!

Anna Häggblom, Aveon perustaja

Seuraa Instagramissa @Olipa_kerran_talo