Minusta

Olen työelämän teemoihin  keskittynyt valmentaja, jonka missio on tehdä maanantaista viikon paras päivä. Sinulla on toive duunissa tapahtuvasta muutoksesta, minulla on työkalut sen toteuttamiseen. Jes!

Core-teemojani ovat itsen johtaminen, ajanhallinta, vuorovaikutus kiperissä tilanteissa (esim. palautteen antaminen, kehityskeskustelut, konfliktit työpaikalla), muutosten sietäminen sekä uramuutokset.

Jokaisena aamuna voi aloittaa alusta

Omaa uraani on johtanut äitini lahjoittama lause: jokaisena aamuna voi aloittaa alusta. Ajattelen, että koskaan ei ole liian myöhäistä tulla siksi versioksi itsestään, joka eniten haluaa olla.

Hain paikkaani työelämässä todella pitkään ennen päätymistä media-alalle. Mutta sitten kolahtikin kunnolla. Hankin 24-vuotiaana oman yrityksen, joka julkaisi kahta lehteä. Tein näissä kaikkea mahdollista pääkirjoituksista saksitaittoon, mikä oli korkeakouluni alalle.

Sittemmin olen tehnyt työkseni vaikka mitä: pitänyt grillikioskia, kirjoittanut kolumneja, vetänyt radion aamushowta, myynyt hevosia, juontanut omia tv-ohjelmia ja hankkinut mm. räjäytysluvan.

Uralleni on ollut leimallista opetella asiat tekemällä, selfmade-menetelmällä. Tämän pohjalta uskon, että kenellä tahansa on mahdollisuus kehittää uraansa ja työtaitojaan tasolle, minne ei koskaan kuvitellut pääsevänsä.

Missio: työn hauskentaminen

Kiinnostuin valmentamisesta kierjoittaessani ensimmäistä selfhelp-kirjaani vuonna 2010. Yhtäkkiä mielipuolen CV:lleni tuli käyttöä: olen nähnyt suomalaista työelämää niin monelta kantilta, että minulle on muodostunut hyvä käsitys siitä, mikä työn hauskentamisessa on oleellista.

Töissä ollaan kymmeniä tuhansia tunteja elämän aikana, toivottavasti. On aika oleellista hyvinvoinnin kannalta, että siellä olisi miellyttävä ja kehittävä meininki. Ja jos ei ole, niin mitä sitten tehdään?

Valmennusajatteluni periaatteet ovat:

  1. Toimintaa, ei täydellisyyttä – maailma muuttuu tekemällä eikä ”miettimällä vielä vähän.”
  2. Vastuu tekee vapaaksi – nopein tapa vaikuttaa omaan ja tiimin fiilikseen on tehdä itse jotain toisin.
  3. Saat mitä haluat, kun suostut tekemään asioita, joita et halua. Muutokset ovat vaikeita, mutta eivät mahdottomia. 

Palvelujani ovat käyttäneet mm. Elisa Oyj, Jyväskylän Yliopisto, Suomen Ekonomit ja Yara Oy. Teen yhteistyötä myös Ellun Kanojen strategia- & kulttuuriparven kanssa.

Työkalupakissani on mm. Disc- ja Peili-profilointi, HOT-terapiaa, Peter Bregmanin Big Arrow-malli sekä kehittävään konfliktointiin ja tiimityön vahvistamiseen tarkoitettu 5 behaviors -sertifikaatti. 

En ole piirileikki-ihmisiä, joten en tarjoa villasukkapiirejä tai kumbayaa, vaan räpsäkkää haastamista, jotta saisit itsellesi ja tiimillesi sitä mitä haluat. 

Olisiko meillä jotain yhteistä? 

Onko teillä tarvetta reippaalle valmennukselle tai räpsäkälle puheelle?

 Kerro toiveistasi, ja muokataan niiden pohjalta teille sopiva valmennus, workshop tai inspiroiva puhe. Varaa tästä 20 minuutin briiffipuhelu, jossa pohdimme mistä olisi teidän porukalle eniten iloa & hyötyä.