Ajankohtaista

Tuotan paljon maksutonta sisältöä, joka on käytössäsi digimuodossa. Tutustu vaikka näihin: 

Facebookiiin helmikuussa 2020 perustettu, kaikille avoin ja maksuton muutosryhmä. Yli 40 tuntia valmennusvideoita, työkirja, viikottainen livelähetys, ja tuhansia elämänmuutosten kanssa työskenteleviä KIVOJA tyyppejä.

Ryhmä on tunnettu siitä, että sen historian aikana feedissä ei ole ollut yhtään ikävää kommenttia! Sivuston yhteistyökumppaneita ovat Anna -lehti ja yksityinen työttömyyskassa YTK.

Mitä jos maanantai olisi viikon paras päivä? Annan ja Baronan yhteistyössä toteuttaman Superduuni-valmennuksen kaikille avoin ja maksuton muutosryhmä Facebookissa pohtii tätä kysymystä isolla porukalla.

Sivuilla käsitellään ja käännellään työelämää, urajuttuja ja itsen kehittämistä leveällä pensselillä.

Jos mietit vielä mikä sinusta tulee isona, tule mukaan.

Podcastit

Perho & Pääskysaari on podcast, jossa puhumme Jenni Pääskysaaren kanssa pinnallisesta ja syvällisestä, hauskasti ja vakavasti. 

Supersinä on podcast, jonka aidot keskustelut on nauhoitettu valmennustilanteessa, jossa kohtaavan vieraani ensimmäistä kertaa. Jokaisen vieraan tarina on uniikki, mutta heidän käsittelemänsä ongelmat – mm. somekoukku, perfektionismi, asioiden lykkääminen – ovat universaaleja. Kuuntelijalle ohjelma tarjoaa paitsi viihdettä, myös vertaistukea ja inspiraatiota pieniin elämänmuutoksiin.

Anna Perhon Elämänkoulu on minipodi, jossa käsittelen yhtä, muutosvalmennukseen liittyvää aihetta kerralla. Päivittyy epäsäännöllisesti, mutta sitäkin harvemmin!

Kolumnit

Helsingin Sanomat
Kirjoitan Hesariin työelämäaiheisia kolumneja. Ne löydät täältä. 

Anna -lehti
Kirjoitan Annalehteen Elämänkoulu -kolumnia. Aiheet käsittelevät henkilökohtaista kasvua ja arjen ilmiöitä. Kirjoitukset löydät täältä. 

Ilta-Sanomat
Kirjoitan Ilta-Sanomiin kolumnia ajankohtaisista ilmiöistä ja havainnoista. Kirjoitukset löytyvät täältä.

Voit kuunnella kirjojani maksutta 14 päivän ajan täällä (jos et ole jo aiemmin Storytelin rekisteröitynyt jäsen).

Kirjoista on Suorat Sanat-opusta lukuun ottamatta painokset loppu, joten jos kirjakaupan varastosta ei löydy, kokeile kirjastoa, Storytelia, tai jotakin seuraavista äänikirjapalveluista: Bookbeat, Elisa, Nextory

Olipa kerran talo

Olipa kerran talo on “pieni” sivuprojekti, joka kertoo wanhan maalaistalon rempasta ja riemuista. 1800-luvulla rakennettu Wanha-Seppälä on juttu, jossa ei ole mitään järkeä, mutta sitäkin enemmän rakkautta. 

Tilaa uutiskirje

Tilaa tästä uutiskirjeeni sekä maksuton Antisäätäjä -kortti, jonka avulla voit tarkastella omaa ajankäyttöäsi.